AUTO TOTAL

Activand in importul si distributia de piese auto din Romania, AD Auto Total este o firma cu capital integral romanesc, de peste 23 ani in domeniul auto.  Portofoliul AD Auto Total numara acum peste 14.000 de clienti activi, iar cifra de afaceri pe anul 2016 este de 168,000,000 euro.


AD Auto Total s-a nascut din pasiune si dedicatie pentru domeniul auto si, astfel, de la inceput ne-am bazat pe calitate, corectitudine, profesionalism si rapiditate. Astfel am dezvoltat parteneriate stabile care, pe termen lung, fiind un sprijin real pentru clienti, au ajutat la evolutia noastra ca si companie:

 
16.000 de comenzi zilnice / 72 de depozite * / 130 de agenti call-center / 70.000 mp suprafata de stocare / 500.000 km parcursi saptamanal / peste 700 de autoturisme in flota de distributie / livrari locale in mai putin de 1h in marile orase.

In acest domeniu, siguranta este pe primul loc. De aceea echipa noastra de specialisti nu doar indeplineste cerintele impuse, ci dezvolta parteneriate de incredere cu clientii prin imbunatatirea continua a calitatii serviciilor si produselor. Misiunea noastra este sa atingem, impreuna cu partenerii nostri, cel mai inalt nivel de profesionalism de pe piata romaneasca. Ne bazam pe respectul si satisfactia clientului, experienta si raportul egal calitate-pret pentru serviciile oferite.