AUTO TOTAL

ATBS 2016 a fost despre demonstrații incendiare!

AUTO TOTAL BUSINESS SHOW 2016 a fost despre demonstrații incendiare de drift 

auto, mașini tunate cu sex-appeal, inovații tehonologice și componente revoluționare, de ultimă generație, 35 000 mp. cu noutăti din domeniul pieselor auto originale si aftermarket. In weekendul 11-12, a cincea editie ATBS desfăşurată la Romexpo București a fost prilej de bucurie pentru o audienta record, 38 000 de iubitori de mașini. Peste 120 de expozanti, printre care cele mai importante branduri de piese si accesorii auto, au satisfacut curiozitatea vizitatorilor in Pavilionul Central.

Miile de pasionați au putut să-i urmăreasca pe cei mai cunoscuți drifteri români cum își etalează măiestria și îndemânarea tehnică într-un spectacol exploziv semnat de Romanian Drift Community. Așii driftului, Cătalin Trifan, Grigorici Ilarion, Radu Vaduva, Radu Moise, Marius Mitrache, Gabi Imreși, Iulian Jumuga, șase dintre cei mai buni piloți din campionatul național, au combinat cascadorii și demonstrații sportive extreme.

De la Lamborghini Gallardo până la mașini autohtone modificate, zeci de proprietari de mașini și-au etalat bolizii în zona de tuning a AUTO TOTAL BUSINESS SHOW. Peste 5 000 de metri pătrați, unde, printre modelele expuse, veritabile bijuterii, s-au ragăsit și mașini al căror preț ajunge la sute de mii de euro.

PedalKick.ro, prima echipă de bike trial din Romania, a susținut o demonstrație de îndemânare pe un traseu dificil, de tip "getto”, printre mașini abandonate, butoaie, furgonete și alte elemente surpriză.

Skaterii Cristian BenescuCristian CohalMarius Diatcu și Dragoș Cârlan, precum și Mihai Octavian (BMX) au transformat Romexpo în capitala skatingului timp de două zile. Participanți de seamă la toate concursurile de skate autohtone, cu un palmeres de trickuri îndelung repetate, cei cinci și-au prezentat  trickurile amețitoare într-un skatepark special amenajat. Li s-au alpturat cei de la Reborn Education, prima și singura școală de Parkour și Freerunning din Romînia.

Atmosfera a fost întreținută de cele mai frumoase animatoare, fetele de la Sexy Car Wash, multă muzică bună și mii de cai-putere.

Cu forte proaspete ne vom revedea in 2017!