AUTO TOTAL

Informare

FACEM ANGAJARI!

@AD Auto Total, leaderul pieței de distribuție de piese auto din România, își mărește echipa și caută stivuitoriști și lucrători pentru depozitele IMGB și Verzișori (sector 4). Patru motive ca să vii la noi: Venit atractiv - 1800 LEI/luna net / Bonuri de masa / BONUSURI în funcție de realizări / Analize medicale anuale în rețeaua Sanador, Medlife, Regina Maria, Medicover.Scrie-ne acum la recrutari@autototal.ro sau sună-ne la 0745040074 (pentru depozitul IMGB, Victor Comăneanu) sau 0740111882 (pentru depozitul Verzișori, Florin Galit). Arată-ne că poți!

 

Informatii despre DOT

EXPLICAREA MITULUI DURATEI DE FUNCTIONARE A ANVELOPELOR

Ce inseamna cele trei litere magice, DOT? In spatele acestora se afla Departamentul de Transporturi. Un departament guvernamental din SUA care a cerut ca acest marcaj sa existe pe fiecare anvelopa comercializata in America de Nord, pentru a usura controlul calitatii

produselor folosind coduri pentru identificarea momentului exact al fabricatiei. Cu toate acestea, cele trei litere sau mai degraba cifrele care le urmeaza au devenit un instrument pentru crearea conceptiilor gresite legate de durata de functionare a anvelopelor. Data productiei nu este singura care defineste varsta anvelopelor*.

Descarca acum arhiva cu informatii utile referitoare la DOT

 

Alegerea corecta a uleiului pentru compresoarele A/C

Cum sa protejezi instalatia AC impotriva polenului si a prafului fin

Recomandam insistent utilizarea unor filtre de polen noi
 
Inflorirea alunilor, a mestecenilor, a plopilor si a salciilor primavara marcheaza din nou inceputul sezonului de vârf pentru persoanele care sufera de alergii. Crizele de stranut, ochii umflati si dificultatea respiratorie pot afecta in mod negativ siguranta in trafic. Este deosebit de important ca in aceasta perioada sa se asigure mentinerea aerului curat in timpul condusului. Filtrele de polen MANN-FILTER indeplinesc cu incredere aceasta functie de curatare. Cu toate acestea, extrem de putini automobilisti isi schimba filtrele cu regularitatea indicata. Distribuitorii si atelierele trebuie sa profite de aceasta ocazie pentru a le reaminti clientilor importanta reala a schimbarii filtrelor.
Citeşte mai mult...

Pagina 1 din 2