AUTO TOTAL

Digital Kit – MICHELIN CrossClimate and Michelin winter range

 

 

 

Interactive banners with Michelin winter tyre range (product benefits, winter tips & tricks etc)

https://www.dropbox.com/sh/bfyukdt3lb2q9an/AAB-RLWar-xBRi2zhHFRbp7pa?dl=0

Banners & pictures  with Recommendation & Product benefits 

https://www.dropbox.com/sh/u8xd47pedzeq69n/AAAkMu2XJUkOybBJi51kHO_ga?dl=0

 

 

“Ratings&Reviews” visuals with feedback from Consumers

https://www.dropbox.com/sh/rdtavc8fu6c3ixf/AAB4RZAuBFCmNbLH_Zhp7wLoa?dl=0

MICHELIN CrossClimate +

https://www.dropbox.com/sh/dfg2partqj10vz6/AAAAH77g5vXWJJdcOTmODwn7a?dl=0

 

 

Cum sa protejezi instalatia AC impotriva polenului si a prafului fin

Recomandam insistent utilizarea unor filtre de polen noi
 
Inflorirea alunilor, a mestecenilor, a plopilor si a salciilor primavara marcheaza din nou inceputul sezonului de vârf pentru persoanele care sufera de alergii. Crizele de stranut, ochii umflati si dificultatea respiratorie pot afecta in mod negativ siguranta in trafic. Este deosebit de important ca in aceasta perioada sa se asigure mentinerea aerului curat in timpul condusului. Filtrele de polen MANN-FILTER indeplinesc cu incredere aceasta functie de curatare. Cu toate acestea, extrem de putini automobilisti isi schimba filtrele cu regularitatea indicata. Distribuitorii si atelierele trebuie sa profite de aceasta ocazie pentru a le reaminti clientilor importanta reala a schimbarii filtrelor.
 
Ludwigsburg, 14 martie 2013 – aproximativ 45 de milioane de vehicule calatoresc, in medie, 15.000 de kilometri pe an pe drumurile din Germania. In prezent, peste 90% dintre acestea sunt prevazute cu un filtru de polen care trebuie inlocuit anual sau la intervale de 15.000 kilometri. Insa realitatea este cu totul alta. Specialistul in filtrare din cadrul MANN+HUMMEL a stabilit ca proprietarii isi schimba filtrul de ulei, in medie, la optsprezece luni sau la doi ani, insa in cazul filtrelor de polen, acest lucru se intâmpla doar o data la patru pâna la sase ani. Acest lucru corespunde unui interval de service cuprins intre 60.000 si 90.000 kilometri, aceasta fiind o perioada mult prea lunga. 
Informarea activa a automobilistilor prin intermediul atelierelor
 
„Se intâmpla rar ca filtrul de polen sa fie schimbat pe parcursul vizitelor de rutina in cadrul atelierului auto”, declara Emrullah Atilgan, Director Produse Filtre de Polen din cadrul MANN-FILTER. Numerosi automobilisti nici macar nu sunt constienti de faptul ca vehiculul acestora este prevazut cu un filtru de polen. „Recomandam ca specialistii din cadrul atelierului auto sa contacteze regulat proprietarii auto, pentru a le explica importanta si beneficiile filtrului de polen”, a continuat Atilgan
Mediu sanatos in compartimentul pasagerilor este esential pentru persoanele care sufera de alergii 
In trafic se acumuleaza un amestec periculos de praf fin, funingine cauzata de motorina, polen, ozon, gaze de esapament si alte substante nocive. Filtrele de polen realizate de MANN-FILTER indeparteaza practic 100% din aceste particule si gaze inainte ca concentratiile ridicate sa poata intra in compartimentul pasagerilor prin intermediul sistemului de ventilare. Performanta constanta a filtrarii este mentinuta pe intreaga durata a perioadei de service. Filtrele de polen de calitate OE creeaza astfel o atmosfera placuta si sanatoasa in interiorul masinii. In special in cazul copiilor, al persoanelor cu alergii si al astmaticilor, protejarea ocupantilor vehiculului are o importanta cruciala. Alergiile au devenit in prezent o problema comuna de sanatate in Germania. In conformitate cu Societatea Germana de Alergologie si Imunologie Clinica, 20-25% din populatia germana sufera deja de aceste afectiuni. In cazul a peste 80% dintre persoanele care sufera de aceste boli, reactiile alergice sunt declansate de polenul inregistrat la niveluri ridicate intre perioada de primavara si toamna. 
 
Filtrele superfine reduc riscul de imbolnavire
Amestecul de praf fin si de polen natural care se acumuleaza in trafic poate fi extrem de problematic pentru persoanele care sufera de alergii si astm. Filtrele de polen super fine produse de MANN+HUMMEL asigura o protectie eficienta in acest caz. In acelasi timp, acestea sunt extrem de importante ca masura profilactica medicala. In cazul scanarii imaginilor la microscopul cu electroni a filtrelor de polen MANN+HUMMEL utilizate in conditii reale, particulele de praf cu o dimensiune mai mica de 2,5 microni (de 30-40 ori mai mici decât firul de par uman) sunt vizibile pe fibrele filtrului. Aceste particule pot penetra adânc in plamâni, marind riscul aparitiei problemelor respiratorii. Cu toate acestea, un filtru de polen poate indeplini perfect functia sa de curatare meticuloasa doar daca este inlocuit la momentul corespunzator. In timp, pe masura ce fibrele fine si porii se obtureaza cu contaminanti din aerul exterior, performanta filtrarii scade treptat. Soferul si pasagerii sunt astfel expusi nu doar la un aer statut, ci si nociv. Si riscul de accidente creste, intrucât reactiile si concentratia soferului sunt afectate. Un filtru uzat poate afecta si componentele sensibile din cadrul sistemului de aer conditionat. 
 
Schimbarea rapida si facila a filtrului de particule si a filtrului cu carbune activ
MANN-FILTER furnizeaza instructiuni de instalare detaliate impreuna cu toate elementele filtrelor de polen pentru autoturisme. Montarea este facila, durând in general doar aproximativ 10-20 de minute. Recomandarea oferita atelierelor auto de Emrullah Atilgan este: „Un filtru nou trebuie sa fie cel putin oferit la schimbarea filtrului de ulei. Cu toate acestea, respectarea termenului de service anual specificat este o solutie mult mai buna”. Exista doua variante dintre care se poate alege: filtrele de particule retin particule solide precum praful fin, funinginea si particulele de cauciuc, in timp ce filtrele combinate – gratie unui strat de carbune activ suplimentar – elimina de asemenea aproape in totalitate gazele nocive precum ozonul si benzenul, precum si mirosurile neplacute. Modernizarea este relativ simpla si directa: in momentul schimbarii filtrului, mecanicul poate in general sa inlocuiasca fara niciun fel de efort suplimentar filtrul de particule cu un filtru cu carbune activ mai eficient.
 
Gama larga de produse
Având o acoperire a 99% din piata din Europa, MANN-FILTER poate oferi un filtru de polen corespunzator pentru practic orice model de autoturism si automobil de transport. Portofoliul de produse curent include peste 540 de tipuri de filtre de polen diferite care respecta standardul de calitate OE.