AUTO TOTAL

Digital Kit – MICHELIN CrossClimate and Michelin winter range

 

 

 

Interactive banners with Michelin winter tyre range (product benefits, winter tips & tricks etc)

https://www.dropbox.com/sh/bfyukdt3lb2q9an/AAB-RLWar-xBRi2zhHFRbp7pa?dl=0

Banners & pictures  with Recommendation & Product benefits 

https://www.dropbox.com/sh/u8xd47pedzeq69n/AAAkMu2XJUkOybBJi51kHO_ga?dl=0

 

 

“Ratings&Reviews” visuals with feedback from Consumers

https://www.dropbox.com/sh/rdtavc8fu6c3ixf/AAB4RZAuBFCmNbLH_Zhp7wLoa?dl=0

MICHELIN CrossClimate +

https://www.dropbox.com/sh/dfg2partqj10vz6/AAAAH77g5vXWJJdcOTmODwn7a?dl=0

 

 

Informare

Informatii despre DOT

EXPLICAREA MITULUI DURATEI DE FUNCTIONARE A ANVELOPELOR

Ce inseamna cele trei litere magice, DOT? In spatele acestora se afla Departamentul de Transporturi. Un departament guvernamental din SUA care a cerut ca acest marcaj sa existe pe fiecare anvelopa comercializata in America de Nord, pentru a usura controlul calitatii

produselor folosind coduri pentru identificarea momentului exact al fabricatiei. Cu toate acestea, cele trei litere sau mai degraba cifrele care le urmeaza au devenit un instrument pentru crearea conceptiilor gresite legate de durata de functionare a anvelopelor. Data productiei nu este singura care defineste varsta anvelopelor*.

Descarca acum arhiva cu informatii utile referitoare la DOT

 

Alegerea corecta a uleiului pentru compresoarele A/C

Cum sa protejezi instalatia AC impotriva polenului si a prafului fin

Recomandam insistent utilizarea unor filtre de polen noi
 
Inflorirea alunilor, a mestecenilor, a plopilor si a salciilor primavara marcheaza din nou inceputul sezonului de vârf pentru persoanele care sufera de alergii. Crizele de stranut, ochii umflati si dificultatea respiratorie pot afecta in mod negativ siguranta in trafic. Este deosebit de important ca in aceasta perioada sa se asigure mentinerea aerului curat in timpul condusului. Filtrele de polen MANN-FILTER indeplinesc cu incredere aceasta functie de curatare. Cu toate acestea, extrem de putini automobilisti isi schimba filtrele cu regularitatea indicata. Distribuitorii si atelierele trebuie sa profite de aceasta ocazie pentru a le reaminti clientilor importanta reala a schimbarii filtrelor.
Citeşte mai mult...

Varsta anvelopelor

Problema expectantei privind varsta anvelopelor a fost din nou repusa pe tapet in diferite medii de presa, precum si de diverse recomandari adresate consumatorilor de a avea in vedere sa verifice acest lucru cand cumpara anvelopele noi pentru masina.
Trebuie sa solicitam produse »noi« si »proaspete«, si sa verificam data la care au fost produse anvelopele (asa numitul numar DOT) la cumparare?
Un fapt de baza este ca nu exista din punct de vedere tehnic sau stiintiific o data de valabilitate care sa determine in mod specific varsta maxima a unor anvelope pentru masini de pasageri sau autoutilitare, noi, nefolosite! Totusi, este important sa luam in considerare preconditia ca anvelopele sa fi fost pastrate in mod corespunzator. Puteti citi mai multe despre asta in cele ce urmeaza

Citeşte mai mult...

Pagina 1 din 2