AUTO TOTAL

LOADING
PREV
NEXT
http://www.autototal.ro/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/155448Carusel_site.jpg
http://www.autototal.ro/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/714067mecanicul_an2011_550x300.jpg
http://www.autototal.ro/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/546058mecanic_550x300.jpg
http://www.autototal.ro/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/404647Mec2.jpg

Un proiect AD AUTO TOTAL

  • Mecanicul Anului 201…
  • SCOALA PENTRU MECANI…
  • MESERIA SE INVATA!
  • IESI DIN MULTIME!

Mecanicul Anului 2014

Cea de-a patra editie a concursului Mecanicul

Citeste mai mult

IESI DIN MULTIME!

Daca doresti sa urmezi cursurile de CALIFICARE

Citeste mai mult

Perfectionare la SCOALA PENTRU MECANICI AUTO AD AUTO TOTAL:

Prin pozitia de lider al pietei de distributie a pieselor, a subansamblelor si a echipamentelor de service pe care o are AD Auto Total, cat si datorita expansiunii vanzarilor de autovehicule ce au in componenta lor implementate sisteme electronice de ultima generatie, s-a impus dezvoltarea unui departament de formare a personalului tehnic din unitatile service din Romania. Incepand cu anul 2003, “departamentul” noastru de formare colaboreaza cu centre de formare europene in domeniu.

 

Incepand din luna ianuarie 2009, AD Auto Total a furnizat activitati de formare pentru peste 4600 de mecanici auto, in cadrul Centrelor sale de Formare.

 

Misiunea noastra este aceea de a contribui la dezvoltarea resurselor umane din service-urile auto multi brand din Romania, prin dezvoltarea de cursuri de specializare care sa raspunda nevoilor specifice de formare identificate de expertii nostri.

In sensul facilitarii accesului la formare, Auto Total a dezvoltat trei centre de formare la: Bucuresti, Cluj-Napoca si Iasi.

Fiecare curs analizeaza in detaliu sistemele prezente pe modelele diferitelor marci de autoturisme, oferind informatii asupra componentelor atat ca functionare cat si ca diagnostic. Cursurile de formare pun accent pe partea practica, aceasta efectuindu-se pe masini si simulatoare special pregatite pentru realizarea de defectiuni. Astfel, mecanicii se confrunta cu situatii reale, fiind solicitati sa foloseasca si sa invete sa lucreze cu instrumente de masura si de diagnostic, care sa le permita sa urmeze procedurile necesare repararii defectelor.
Cursurile furnizate de AD Auto Total sunt autorizate de CNFPA realizandu-se astfel posibilitatea eliberarii de diplome recunoscute de Ministerului Muncii, Familiei si Egalitatii de Sanse din Romania.


o    Orice persoana care lucreaza in cadrul unui service, pe postul de mecanic auto, electrician / electronist si diagnostician, poate urma cursurile de perfectionare, singurul act necesar fiind copia CI, necesara facturarii. Diploma este eliberata de “SCOALA PENTRU MECANICI AUTO AD AUTO TOTAL”, entitate autorizata de Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor, sub egida Ministerului Muncii Familiei si Egalitatii de sanse, Ministerul Educatiei, Cercetarii si Tineretului in meseriile: mecanic auto, electrician/electronist auto, tinichigiu/vopsitor auto.
o    Costul este de 58 euro fara TVA/zi – in fiecare zi este studiat un sistem (ex. Sistem injectie Diesel/ Pompa-Injector)
o    Accesand sectiunea Calendar Formare, gasiti detaliile legate de sistemele studiate anul acesta.
o    Plata se face in ziua cursului.
o    Diplomele se dau pentru fiecare sistem studiat in parte.

Perfectionarea CNFPA:

o    Necesita perfectionare / calificare anterioara sau studii echivalente (ex. inginer mecanic)
o    Este atestata in cele doua meserii, respectiv mecanic auto si electrician / electronist
o    Este organizata in module de 24h
o    Este finalizata prin examen direct cu comisia de evaluare CNFPA.
o    Necesarul nimim pentru aceste certificari este de 8-10 cursanti.
o    Costul este de 250 Euro
o    Plata se face in momentul inscrierii.
o    Actele necesare: Copie C.I., Copie dupa ultima studii, Adeverinta salariat

APASATI AICI PENTRU A CONTACTA CENTRELE DE FORMARE

{fshare} {flike}