AUTO TOTAL

LOADING
PREV
NEXT
http://www.autototal.ro/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/117825smart.png
http://www.autototal.ro/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/289546daune.png
http://www.autototal.ro/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/126291flote.png
http://www.autototal.ro/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/142893callcenter.jpg

SMART CLIENT

Management pentru un service performant. Auto Total integreaza in Sistemul Smart Client numeroase posibilitati de administrare a afacerii.

Citeste

SISTEM ASIGURATORI-DAUNE

Pentru service-urile agreate de asiguratori. Sistem Daune este o platforma informatica dedicata, care asigura interfata intre asigurator si service.

Citeste

SISTEM FLOTE AUTO

Scade costul, creste productivitatea! Sub egida acestui slogan, AD Auto Total si service-urile partenere AD Garage lanseaza solutia ideala pentru managementul flotelor.

Citeste

CALL CENTER

Telefonul la Auto Total, egal eficienta. Daca preferati comenzile telefonice, echipa noastra este pregatita pentru dumneavoastra. Comenzile telefonice sunt preluate si finalizate rapid de catre echipele noastre AM si OE .

Citeste

Sistem Asiguratori-Daune

Pentru service-urile agreate de asiguratori.

Sistem Daune este o platforma informatica dedicata, care asigura interfata intre asigurator si service, optimizand toate procesele si scazand timpii consumati prin metodele clasice.

Sistem Daune ofera service-urilor, posibilitatea crearii si importarii online a dosarului dauna iar asiguratorilor, oportunitatea de a vizualiza direct dosarul si de a lua decizii extreme de rapid.

Astfel, comenzile de piesele solicitate sunt procesate in cel mai scurt timp si livrate catre service-ul corespunzator.


Partener de interfatare

Audatex furnizeaza pentru sectorul asiguratorilor si reparatorilor auto servicii care permit solutionarea eficienta a daunelor. La prelucrarea solicitarilor de dauna suntem renumiti pentru competenta, corectitudinea si impartialitatea noastra in raport cu toate partile implicate - proprietar, societati de asigurari si unitati reparatoare. Calculatiile Audatex cu privire la costurile de reparatii stau la baza a peste 11 milioane de evaluari, efectuate anual in intreagalume.
Audatex are o experienta de peste 40 de ani la nivel mondial in furnizarea de solutii pentru cuantificarea daunelor auto.